Categorii

Termeni si conditii

Magazinul online (site-ul) www.moniquefashion.ro este administrat de SC Casa de Creatie si Productie Monique Fashion Co. SRL, înregistrata in Bucuresti la Registrul Comertului cu nr. J40/13717/2012 si având Codul Unic de Înregistrare: CUI/CF 30933915, capital social 200 lei si va fi numita in continuare Monique Fashion.

Sediul social: str. Invatatorului 32A, sector 4, Bucuresti

Tel: + 4031.420.70.56

Tel. mobil: + 40.722.546.599

E-mail: comenzi@moniquefashion.ro

 

Program de lucru: de Luni pana Vineri de la ora 09.00 la 16.00.

 

Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie. 

 
Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site. 


Continutul site-ului www.moniquefashion.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe si alte date) este proprietate a  SC Casa de Creatie si Productie Monique Fashion Co. SRL  si a furnizorilor sai si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legea privind proprietatea intelectuala si industriala. Raporteaza la adresa reclamatii@moniquefashion.ro daca se considera o incalcare a drepturilor de autor. Continutul acestui site este oferit "ca atare" si fara nici un fel de garantie expresa sau implicita. Casa de Creatie si Productie Monique Fashion Co. nu poate fi raspunzatoare în nici un fel pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar rezulta din sau în legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.  

În calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise.  

Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai curând posibil. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pentru produse ale caror detalii (descriere, imagine, pret, stoc) au fost introduse eronat.  

Culorile produselor prezentate pot apare diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia). Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul Dvs.  

Marimile si masuratorile prezentate sunt aproximate datorita particularitatilor fiecarui model de produs. Pentru a va putea orienta aveti la dispozitie un tabel de marimi. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati.  

Toate produsele sunt oferite în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs comandat de Dvs. nu se afla pe stoc va vom contacta imediat.  

Preturile produselor prezentate pe acest site contin toate taxele si preţurile afişate sunt stabilite în regim de neplătitor TVA, nu contin taxe de transport si se pot modifica fara o notificare prealabila. Nu exista o valoare minima a comenzii. 

Costul final al tranzactiei va contine contravaloarea produselor comandate si costul de transport.

Livrarea produselor se face, la alegere, prin intermediul Fan Courier sau DPD in orice localitate din Romania. Timpul de primire pentru un colet este de 24 h (1 zi lucratoare) pentru Fan Courier si 2-4 zile lucratoare pentru DPD.

Costul serviciului de transport este de 20 lei pentru orice comanda mai mica de 150 lei. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 150 lei, livrarea este gratuita.

Plata comenzii se face la livrare sau prin transfer bancar, dupa efectuarea comenzii. In acest ultim caz, livrarea comenzii se va face dupa confirmarea tranzactiei de catre banca Unicredit Bank.

În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.  

Conditii de inlocuire sau retur: Monique Fashion ofera cumparatorilor dreptul de a inlocui sau returna produsele cumparate in maxim 10 zile de la data primirii  comenzii. Pentru a beneficia de inlocuirea sau returul produselor trebuie trimisa o informare pe adresa de mail comenzi@moniquefashion.ro in care se vor mentiona: numele si prenumele cumparatorului, numarul de telefon, numarul de comanda si problema pentru care se doreste inlocuirea sau returul produselor (masura nepotrivita, probleme legate de calitate etc.). Returul produselor se poate face doar prin intermediul serviciului de curierat agreat Fan Courier/ DPD sau direct la sediul Monique Fashion. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator in mod direct sau vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului (daca se opteaza pentru plata transportului de retur la sediul Monique Fashion; valoarea costului de retur este de 15 lei sau 25 lei in cazul in care clientul opteaza pentru schimb). Produsele trebuie returnate in acceasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte). Nu vor fi acceptate produsele purtate sau spalate. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului de catre Monique Fashion, in contul indicat in mailul de informare.


Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal de amenintare, fals, înselator, abuziv, vulgar, obscen, scandalos.  

Aceste conditii de utilizare sunt guvernate de legislatia româneasca in vigoare. Orice probleme cauzate de produsele sau informatiile prezentate pe acest site vor fi solutionate amiabila in maxim 30 de zile lucratoare de la sesizarea în scris a acestor probleme de catre utilizator. Pentru orice disputa nesolutionata competenta revine instantelor românesti de judecata.  

Pentru orice întrebari sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Nota de informare privind protectia datelor personale  

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Casa de Creatie si Productie Monique Fashion Co., administratorul www.moniquefashion.ro, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a efectua în bune conditii facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs. pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate.  

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de Dvs. Refuzul Dvs. determina imposibilibitatea livrarii produselor. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.  

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la Casa de Creatie si Productie Monique Fashion Co.  

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.  

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.  
www.moniquefashion.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-a înregistrat, de asemenea puteti sa solicitati oricând stergerea datelor Dvs.

Comisia Europeana pentru solutionarea online a litigiilor

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show


Aboneaza-te la newsletter

Oferte speciale

Nu există reduceri în acest moment

Contactați-ne

Telefon:MOBIL 0722546599

Contactați-ne