Categorii

ROCHIE AMARENA Afisare la marime maxima

ROCHIE AMARENA

Rochie colour-block

Detalii

8 Bbucati in stoc

Numai online

62,50 lei

Preț redus!

-75%

250,00 lei

ROCHIE AMARENA <p><span style="font-size: 12pt;">Rochie din jerseu de bumbac cu elastan, in nuante de roz-pudra, bej-taupe si negru. Partea de sus-fata a rochiei este realizata din 2 parti care se suprapun, bordate cu jerseu negru. In talie, cordonul negru face trecerea intre top si fusta, cambrata pe corp.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Este o rochie eleganta, ce se preteaza atat la outfit-uri office dar, accesorizata corespunzator, si la petreceri de tip cocktail.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Lungimea totala a rochiei: 106 cm; lungimea manecii: 30 cm.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Compozitie: 95%bbc, 5% elastan.</span></p>
250,00 lei

17 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Rochie din jerseu de bumbac cu elastan, in nuante de roz-pudra, bej-taupe si negru. Partea de sus-fata a rochiei este realizata din 2 parti care se suprapun, bordate cu jerseu negru. In talie, cordonul negru face trecerea intre top si fusta, cambrata pe corp.

Este o rochie eleganta, ce se preteaza atat la outfit-uri office dar, accesorizata corespunzator, si la petreceri de tip cocktail.

Lungimea totala a rochiei: 106 cm; lungimea manecii: 30 cm.

Compozitie: 95%bbc, 5% elastan.

Scrieți-vă părerea

ROCHIE AMARENA

ROCHIE AMARENA

Rochie colour-block

Scrieți-vă părerea

Aboneaza-te la newsletter

Contactați-ne

Telefon:MOBIL 0722546599

Contactați-ne