ROCHIE BLUE GARDEN

Rochie din tripluvoal, cu imprimeu floral

Detalii

12 Bbucati in stoc

135,00 lei

Preț redus!

-115,00 lei

250,00 lei

ROCHIE BLUE GARDEN <p><span style="font-size: 12pt;">Rochie din tripluvoal elastic, cu fusta in pliuri si maneca scurta raglan. Are buzunare ascunse in cusaturile laterale ale fustei. Se vinde impreuna cu un cordon lung de 2ml care poate fi legat in talie cu funda.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Este rochia care nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici-unei femei, atat datorita tesaturii extrem de placuta si fluida, dar si croielii care pune in valoare bustul si ascunde micile imperfectiuni la nivelul soldurilor sau a abdomenului.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Lungimea totala a rochiei: 97 cm.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Compozitie: 60%vascoza, 35%pes, 5%elastan.</span></p>
250,00 lei

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Rochie din tripluvoal elastic, cu fusta in pliuri si maneca scurta raglan. Are buzunare ascunse in cusaturile laterale ale fustei. Se vinde impreuna cu un cordon lung de 2ml care poate fi legat in talie cu funda.

Este rochia care nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici-unei femei, atat datorita tesaturii extrem de placuta si fluida, dar si croielii care pune in valoare bustul si ascunde micile imperfectiuni la nivelul soldurilor sau a abdomenului.

Lungimea totala a rochiei: 97 cm.

Compozitie: 60%vascoza, 35%pes, 5%elastan.

Scrieți-vă părerea

ROCHIE BLUE GARDEN

ROCHIE BLUE GARDEN

Rochie din tripluvoal, cu imprimeu floral

Scrieți-vă părerea