ROCHIE MILLION FLOWERS

Rochie cu imprimeu floral

Detalii

19 Bbucati in stoc

165,00 lei

Preț redus!

-35,00 lei

200,00 lei

ROCHIE MILLION FLOWERS <p><span style="font-size: 12pt;">Rochie din tesatura de bumbac cu elastan, cu imprimeu floral bogat. Topul rochiei este cambrat pe corp, cu un decolteu elegant si maneca scurta, iar fusta are pliuri ample si buzunare ascunse in cusaturile laterale. Se inchide cu fermoar ascuns pe lungimea spatelui.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Poate fi purtata, in zilele mai reci, cu un pulover simplu, cu nasturi, asortat la multitudinea de culori din imprimeul rochiei.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Lungimea totala a rochie: 100 cm; lungimea manecii: 24 cm.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Compozitie: 95% bbc, 5% elastan.</span></p>
200,00 lei

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Rochie din tesatura de bumbac cu elastan, cu imprimeu floral bogat. Topul rochiei este cambrat pe corp, cu un decolteu elegant si maneca scurta, iar fusta are pliuri ample si buzunare ascunse in cusaturile laterale. Se inchide cu fermoar ascuns pe lungimea spatelui.

Poate fi purtata, in zilele mai reci, cu un pulover simplu, cu nasturi, asortat la multitudinea de culori din imprimeul rochiei.

Lungimea totala a rochie: 100 cm; lungimea manecii: 24 cm.

Compozitie: 95% bbc, 5% elastan.

Scrieți-vă părerea

ROCHIE MILLION FLOWERS

ROCHIE MILLION FLOWERS

Rochie cu imprimeu floral

Scrieți-vă părerea