Categorii

ROCHIE ISIS Afisare la marime maxima

ROCHIE ISIS

Rochie lunga, de seara, cu decolteu cascada

Detalii

4 Bbucati in stoc

119,00 lei

Preț redus!

-65%

340,00 lei

ROCHIE ISIS <p><span style="font-size: 12pt;">Rochie de ocazie, din lycra usor plisata, cu nuanta de albastru metalic. Croiala lejera la bust, cu decolteu tip cascada, cu elastic pe talie si fusta petrecuta pe picior. Cordonul rochie marcheaza foarte bine talia si poate fi legat atat la spate cu funda, sau in fata in dreptul slitului de pe picior.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Este o rochie foarte eleganta, pretabila pebtru evenimente de tip gala. Se poate accesoriza usor cu bijuterii delicate, sandale sau pantofi cu toc inalt si clutch asortat.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Lungimea totala a rochiei: 164 cm.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Compozitie; 100% poliester.</span></p>
340,00 lei

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Rochie de ocazie, din lycra usor plisata, cu nuanta de albastru metalic. Croiala lejera la bust, cu decolteu tip cascada, cu elastic pe talie si fusta petrecuta pe picior. Cordonul rochie marcheaza foarte bine talia si poate fi legat atat la spate cu funda, sau in fata in dreptul slitului de pe picior.

Este o rochie foarte eleganta, pretabila pebtru evenimente de tip gala. Se poate accesoriza usor cu bijuterii delicate, sandale sau pantofi cu toc inalt si clutch asortat.

Lungimea totala a rochiei: 164 cm.

Compozitie; 100% poliester.

Scrieți-vă părerea

ROCHIE ISIS

ROCHIE ISIS

Rochie lunga, de seara, cu decolteu cascada

Scrieți-vă părerea

Aboneaza-te la newsletter

Contactați-ne

Telefon:MOBIL 0722546599

Contactați-ne